Wie zijn wij?

  Galerie Flow  Maastricht

 

Meggy

                 Frans

In het achtergedeelte van Galerie Flow aan de Rechtstraat is de advies- en project- ontwikkelingpraktijk ‘Leenders Advies’ gevestigd.

Dit adviesbureau is gericht op activiteiten, projecten en dienstverlening binnen zorg en welzijn. Steeds meer ook op cliënten- en patiëntenprojecten en -activiteiten. Vooral op het terrein van ‘nazorg-activiteiten’ en ‘consumer-run’ projecten. Al of niet in WMO-verband, ondersteunend, fondsen- en subsidiewervend.


Naast ‘Outsider art’ artiesten komen er steeds meer mensen met een specifiek profiel naar de galerie, die op zoek zijn naar hoe eigen kwetsbaarheden omgezet kunnen worden in eigen sterktes, zeg maar ‘unique selling points’. ‘Ondernemers in de dop’ kortom, die hun speciale plek (‘niche’) op de markt zoeken en daarbij wat sparring en ondersteuning zoeken.Galerie en adviespraktijk lijken zo wonderwel combineerbaar.Bij een vergroot aanbod aan schilderijen fungeren de muren van de adviesruimte tevens als expositieruimte en omgekeerd waarderen veel gasten van Leenders Advies de ontvangst in de ambiance van Galerie Flow. Steeds meer klanten van de adviespraktijk hebben een patiënt- & clientenachtergrond.Vanuit Leenders Advies worden ook steeds meer projecten uitgevoerd die de professionalisering van andere galerieën of werkplaatsen als doel hebben.Voor nadere informatie omtrent ‘Leenders Advies’ kijk op www.fransleenders.nl of neem contact op via franleen@wxs.nl of +31(0)6 53 32 21 11.


Naam:

Meggy Akkermans en Frans Leenders

CV Meggy:

Meggy heeft 25 jaar therapeutisch gewerkt, o.m. bij ggz-instelling Altrecht in Utrecht, daarvoor was zij trainster en maatschappelijk werkster, verpleegkundige & kresjleidster. Veel ervaring deed zij op in individuele therapieën, systeemwerken en de begeleiding van opvoeders en kinderen in stressvolle  levenssituaties. Samen met Frans runt zij Galerie Flow, als hobby en nevenactiviteit. Haar ervaring met complexe begeleidings- en therapeutische situaties komt hierbij zo nu en dan goed van pas.CV FRANS:

Frans is free lance adviseur/consulent en onderzoeker, was directeur van verslavingscentrum Boumanhuis in Rotterdam, oprichtingsdirecteur van branchevereniging GGZ Nederland. Ook was hij lector aan de Hogeschool van Amsterdam en 15 jaar hoofddocent/ programmaleider  ontwikkelingsstoornissen aan de Universiteit Utrecht. Inmiddels is hij weer verbonden aan de Hogeschool Zuyd met onderzoek naar mensen met een kwetsbaarheid en de activering van hun potenties. Naast zijn advies- en projectwerk gaat Galerie Flow steeds meer van zijn tijd vragen.